Annonce:
Annonce:
Rip, Rap og Rup på Eventyr vender tilbage

Rip, Rap og Rup på Eventyr vender tilbage

Jubii! I 2017 kommer der helt nye afsnit af serien på Disney XD.

Hvadenten du er vokset op med at se Rip, Rap og Rup på Eventyr (DuckTales) i Disney Sjov på tv eller bare er stor fan af serien, som stadig kører på Disney Channel, så bliver du nok glad for at høre, at serien vender tilbage.

Det er nemlig af Disney blevet bestemt, at der skal produceres helt nye afsnit af den prisvindende serie, og afsnittene kommer på skærmen fra 2017. 

Serien, der trækker på inspiration fra Carl Barks' historier, kommer igen til at handle og Rip, Rap og Rups eventyr sammen med onkel Joakim, Max Motor, Anderbilt, Hexia de Trick, Bjørne-banden og mange flere af de kendte og elskede Andeby-figurer.

"Rip, Rap og Rup på Eventyr har betydet meget for en hel generation, og håbet er at kunne skabe ligeså fængede og spændende nye afsnit som tidligere," lyder det blandt andet fra Disney.

Her på AA-redaktionen i Danmark, håber vi Disney får ret. Vi glæder os i hvert fald utroligt meget til at se de nye afsnit, når de engang er lavet. :-)

Du kan læse mere her: https://d23.com/woo-hoo-new-ducktales-coming-disney-xd-2017/ (på engelsk)

12 Kommentarer
fedt men har ikke Disney xd dsv
Har ikke Disney XD men dog! Jeg håber også man kan se det på netflix.Mine forældre siger at vi skal have netflix JUBBIII!
Ej hvor nice :D
yes!!!!! men har desværre ikke disney XD...............

øv øv og atter ØV
Har længe ventet på dette, men det er godt nok sent de sender sådan noget ud. Serien fik præmiere i starten af 90'erne eller ligende (læs mere på Disney-Fan's blog).

Kan rigtigt godt lide DuckTales, men det kommer desvære ikke særligt meget i fjernsynet. Er man heldig kommer der i Disney Sjov, men ellers findes det på DR Ultra. Serien har nogle fantastiske episoder, dog har vi kun fået tyve (mindre/mere) på DVD. Det er Disney lidt langsom til at udgive må jeg desvære sige :S

Men godt I skriver om det. Fantastisk nyhed! :D Dog lang tid at vente på :(
NEIS jeg ved godt hvordan man stver til det!Det er bare min måde at skrive det på!
Det bliver forhåbentlig muligt at se dem gennem andre medier end Disney XD. Netflix har jo alle de gamle, så man kan altid håbe, at de også vil købe rettighederne til at vise de her.
Har heller ik Disney XD
Håber de nye også bliver for lidt større børn og mere efter Barks eventyr!
Yees!!!! - men har ikk Disney XD............
Annonce:
11
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk