Annonce:
Annonce:
Robotter på arbejde

Robotter på arbejde

Joakim von And har flere gange prøvet at spare tid og penge ved at bruge robotter i stedet for menneskelig arbejdskraft. Men det er ikke altid helt så enkelt, som man skulle tro.

I historien "Robotter på fabrikken" (AA&Co. nr. 50/2009) udskiftede Joakim alle arbejderne på sin elektronikfabrik med robotter (de kræver jo ingen løn). Det eneste problem var at finde nogen, der kunne vise robotterne, hvad de skulle lave. Det blev selvfølgelig den ansatte, der fik allermindst i løn, nemlig Anders. Desværre lærte han dem også en masse unoder som for eksempel at holde pauser, hyggesnakke og læse avis. Derfor var der ikke rigtig noget at spare ved den udskiftning.I "Farlige dobbeltgængere" (AA&Co. nr. 31/1977) fik Joakim en anden idé: At udskifte sig selv med en robot, fordi han brugte for meget tid på at sige "Nej!" til alle dem, der kom og bad om penge. Men det var heller ikke nogen god idé. Blandt andet måtte han flytte hele pengetanken, efter at Vejvæsenet havde spurgt, om han havde noget imod at give plads til en ny motorvej. Robotten havde selvfølgelig sagt "Nej!", som den var programmeret til, og det kostede så en kæmpe flytteregning.

Se mere om samme emne:
17 Kommentarer
Maoise
Minder mig om et afsnit af Rip, Rap og Rup på eventyr!
ja, den serie kender jeg også
Jeg læste også en med robotter igår!! xD
Jeg har læst det ;D
Minder mig om et afsnit af Rip, Rap og Rup på eventyr!
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Lille Hjælper plejer at gå til hånde for Georg Gearløs hjemme i værkstedet. Det er jo et temmelig ufarligt arbejde, men når det virkelig brænder på, er han ikke bange for at trodse faren.

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk