Annonce:
Annonce:
Sådan skaber man en opfinder

Sådan skaber man en opfinder

Vidste du, at Georg Gearløs oprindelig var ret kikset som opfinder?

I dag kender vi Georg Gearløs som den geniale opfinder, der kan flikke en rumraket eller en tidsmaskine sammen i løbet af nul-komma-fem. Men sådan var det ikke i begyndelsen. Dengang fik han idéer til de mest besynderlige opfindelser, og de virkede sjældent. Ja, mange opfattede ham faktisk som lidt af en landsbytosse.

Første gang Georg optræder, forsøger han at kærne mælk til smør ved at hoppe rundt på en kængurustylte. Da det ikke virker, planlægger han at opfinde smørrebrød uden smør. Temmelig skørt, ikke? Dette sker i en amerikansk historie fra maj 1952. (På dansk kan den læses i AA&Co. nr. 17/2012.)

Allerede måneden efter opfinder han en raketcykel (som dog kun kan standse, når den kører ind i noget), og sidst på året konstruerer han en "nisse-detektor", så man kan undgå drillenisser. (Disse historier kan læses i AA&Co. nr. 19/1972 og 44/2010.) Med de to opfindelser viser Georg, at han er "på rette vej" til at blive en god opfinder. For selv om opfindelserne er temmelig ubrugelige, har det krævet både fantasi og teknisk snilde at bygge dem - og uden disse egenskaber kommer man ikke langt som opfinder.

Endelig i 1953 viser Georg sit sande potentiale som opfinder. Først opfinder han en dims, der kan få alle dyr til at tale, og måneden efter avler han nogle særlige super-orme, der ligner enhver lystfiskers drøm. (Læs historierne i AA&Co. nr. 34/2006 og 28/1973.) Nu er der ikke længere nogen, der griner af Georgs opfindelser. Han har også fået så meget selvtillid, at han har anbragt et skilt foran sit værksted med teksten "Georg Gearløs - opfinder af hvad som helst".

Se mere om samme emne:
11 Kommentarer
Jeg har alle de omtalte historier!
Ja, Lille Hjælper, netop!
Hans første opfindelse der virkede var Lille Hjælper...det var en serie af Don Rosa.
Nice and Funny
Det lyder rigtig spændende... :-) Jeg har også altid tænkt at hans opfindelser godt kan gå over stregen
Hvornår blev han så kendt som en god opfindere?? PS. vidste ikke meget om at han ikke var kendt som en opfindere som er blød i bolden :'-D
Vidste det godt i forvejen med stadig godt med noget mere info og om den geniale opfinder
Georg Gearløs

P.S. FØRSTE :D
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk