Annonce:
Annonce:
Sikkerhed frem for alt

Sikkerhed frem for alt

I ugens Anders And & Co. kan du glæde dig til vovede cykeltricks i bedste Evel Knievel-stil! *

Anders og ungerne finder cyklerne frem fra garagen og gør klar til halsbrækkende kunster i baghaven. For efter at have set Ole Motorolies vovede motorcykelopvisning, har ungerne ladet sig indspirere lidt for kraftigt. Men Anders er ikke glad for ungernes farlige leg med døden, og som overentusiastisk medlem af cykelsikkerhedsudvalget, gør han sit for at dæmpe ungernes cyklist-udfoldelser! Læs om det lykkes at bremse ungerne i historien "Sikkerhed frem for alt".

Er du mere til eventyr og en god gammeldags skattejagt, så kan du også godt glæde dig. For onkel Joakims ufejlbarlige næse for en god forretning, leder ham på jagt efter det for længst glemte og forsvunde Montehorn Palads, i det lille lukkede Ghedistahn langt uden for lands lov og ret! Naturligvis bliver Anders og ungerne slæbt med på eventyret, og der går ikke længe inden eventyrerne kommer i en yderst presset og farefuld situation! Glæd dig til første del af Per-Erik Hedman og Miguel Fernandez' spændende og gådefulde fortælling om "Stengeden".

Vi læses ved i Anders And & Co. nr. 31, der er på gaden i dag.

* Evel Knievel var en populær amerikansk vovehals, der i 1970'erne udførte (dum)dristige stunts på sin motorcykel, som fx at springe over en lang række biler eller andre imponerende ting, hvor livet i høj grad blev sat på spil ved hvert eneste vovestykke.

2 Kommentarer
har læst bladet det er vildt godt glæder mig til det næste blad.
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk