Annonce:
Annonce:
Skal Anders og Andersine giftes?

Skal Anders og Andersine giftes?

Anders og Andersine har efterhånden været kærester i mange år, men det er aldrig blevet til mere end det ? selv om det har været lige ved og næsten.

I AA&Co. nr. 1/1987 ("Et 24-timers job") var Anders faktisk helt nede på knæ for at bede Andersine om at gifte sig med ham. Meget romantisk, ikke? Det syntes Andersine også, indtil hun fandt ud af, hvorfor Anders pludselig var kommet i giftetanker: Han havde fået tilbudt et job som butler for en rigmand, men betingelsen var, at hans kone skulle arbejde som kok og stuepige. Da Andersine opdagede det, gav hun et rungende "Nej!" som svar på frieriet.

Anders gik også ned på knæ for Andersine i AA&Co. nr. 29/2006 ("Hvad blev der af Joakim von And?"). Men den historie blev fortalt af en robot 100 år ude i fremtiden, og måske har robotten misforstået noget. Den påstod i hvert fald også, at Andersine sagde ja, og at de blev gift ved et stort bryllup i Andeby Domkirke. Det har man jo hørt noget om andre steder, så robotten har nok haft en skrue løs.

Se mere om samme emne:
27 Kommentarer
jeg håber at de bliver gift og moske får nogle ællinger det ville være sjovt, fnise he he !
jeg synes virkelig meget at anders og andersine gifter sig med hinanden
Synes de skal giftes en dag.
Og måske få nogen små ænder?? Hi hi....
Ja det ville være sjovt hmmm.... Og nej der ville ikke være det samme men d
Er må gerne ske noget nyt nogen gange;D
sidste år var der også et blad hvor anders friede.
men tænk engang på alle de historier der ikke passede mere!!!!
Og desuden, med angående Andersine og Anders, tror jeg det er godt nok de ikke bliver gift, for prøv at tænk på alle de historier man kan lave ud af de, i forhold til hvis de blev gift, hvor man skulle holde sig til virkeligheden.
Jeg har "Hvad blev der er Joakim von and". (Og det er godt nok et lykketræf at jeg fik det!)
Jaaaa, det kan der være noget om :S
ja det tror jeg er det her en konkurrence eller hvad jeg skriver kun noget af det jeg tror her igen hvis det er en konkurrence rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nej ja måske jeg hved det ikke
Annonce:
194
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk