Annonce:
Annonce:
Skodsamler

Skodsamler

Anders har prøvet mange jobs gennem tiden. Læs mere her...

Anders har haft mange jobs gennem årene, både gode og ikke så gode. Men hvis du troede det var kedeligt at skulle pudse mønter eller pakke margarine, er det langt fra det værste Anders har været udsat for.

1973 bestemte Joakim sig for at starte en cigaretfabrik. (Anders og Vims var ikke så begejstrede for ideen - rygning er jo livsfarligt! Hvorfor ikke bygge en chokoladefabrik istedet?) Men som altid når man skal starte noget nyt op, er det vigtigt at lave markedsundersøgelser, for at finde ud af hvilken type cigaret folk egentlig er interesseret i at købe. Og det var derfor han ansatte Anders og Vims til at gå rundt og undersøge dette.

"Hvorfor er det så slemt?" tænker du måske. "At gå rundt og spørge folk spørgsmål om hvilke produker de foretrækker kan vel ikke være så slemt?" Det troede Anders og Vims heller ikke.. Men det viste sig at det ikke var det Joakim havde tænkt sig de skulle gøre.

Deres job gik ud på at... samle cigaretskodder...

Anders og Vims måtte ud på gaderne og samle skodder op som folk havde smidt fra sig, for efterfølgende at sortere dem for at finde ud af hvilket mærke cigaretter var mest populær. Det indgik endda i jobbeskrivelsen at rode i skraldespande efter skodder som folk havde smidt ud. Og man kan ikke bare stoppe på sit arbejde, når man har en masse gæld til sin arbejdsgiver!

Så hvis du nogle gange synes at arbejdet eller skolen er surt, svært eller ligefrem ubehageligt: Det kan altid være værre. Du kunne have været skodsamler!

Se mere om samme emne:
14 Kommentarer
Har også læst en anden en med de samme billeder, hvor det bare var tyggegummi. Whut, tænkte jeg. Hvorfor lave det om? Måske havde det noget at gøre med, at de ikke ville have så meget rygning med i tegneserier, som små børn også læser eller sådan noget.
Har læst den, den er sjov XP
Stakels Anders! Jeg føler med ham ;)
Det var da et kedeligt job!!! Samle skodder... :-(
Jeg ville ikke være skodsamler
Ja anton331, det er jeg ret enig med dig i.
Onkel Joakim ville helt sikkert ikke ofre flere penge end det, af sine mange fantasillioner xD
Gå ind på google og søg:
Zerg Rush
:D Det er sjovt!
Æh... Det kan da ikke være så svært.. Medmindre at Joakim ikke ville give dem et par handkser som han højst sandsynligt ikke ville.... Hvis han skulle tror jeg at han gav dem én handske til deling :P
Typisk ham xD
sejt og..... Jeg var den føste!!!!!!! YES
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk