Annonce:
Annonce:
Smugkig fra den nye Ducktales

Smugkig fra den nye Ducktales

Glæd dig til 2017!

Disney har for nylig frigivet billedmateriale fra opfølgeren til den gamle og ekstremt populære tegneserie "Ducktales", som de fleste danskere nok kender under navet "Rip, Rap og Rup på Eventyr" fra Disney Sjov på DR1. (Serien kan faktisk stadig ses i Disney Sjov hver fredag aften på DR1.)

Desværre er der kun tale om et enkelt billede indtil videre, men vi håber, at der snart kommer mere. Men indtil videre ser det ganske lovende og spændende ud.

Vi lover at bringe mere, så snart vi ved noget :-)

26 Kommentarer
jeg glæder meg til at se den.
den lyder mega god.
2017 styrer for vildt!!!!!!!!!!!!
Ultra ekstremt, fantastisk, glædende
der er alt for lang tid til D:
Det ser lovende ud, dog er det lidt ærgerligt, at serien først kommer i 2017. Men at en gammel klassisk serie kommer ingen i en helt ny historie og hel ny stil kan umuligt være bedre. Det bliver en af de gode, gamle Disney serier der vender tilbage. I følge billedet ser tegnestilen lovende ud, så det burde da holde. Og figurene ligner mere eller mindre sig selv. Fantastisk! :D
Jeg håber denne her holder sig til et mere donaldistisk synspunkt. De gamle episoder skulle jo forestille at være Carl Barks eventyr. Er der nogen der ved, hvem der skal producerer serien?
12-03-2016 10:55 (Kommentar redigeret: 12-03-2016 10:56) · Svar
Glæder mig MEGA meget! :D
Fedt, fedt fedt, FEDT!
Annonce:
279
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk