Annonce:
Annonce:
Snerydning

Snerydning

Hvert år falder der meget sne i Andeby om vinteren, og byens borgere bruger flere forskellige metoder til at få ryddet sneen væk.

Når man er et geni som Georg Gearløs, er det slet ikke noget problem at få ryddet havegangen. For så opfinder man da bare et pulver, der kan opløse sneen i den blå luft (”Lille Hjælper – stor hjælp”, AA&Co. nr. 3/2006). Alt hvad man behøver at gøre, er at putte pulveret i en saltbøsse og drysse det ud på fliserne – og vips har man sparet flere timers hårdt arbejde.

Hvis man ikke er et geni, må man være smart i stedet for. Som for eksempel onkel Joakim, der lader som om, at han har tabt en fed tegnebog i sin forhave og narrer den halve by til at fjerne sneen i deres søgen efter tegnebogen (”Gratis sne-rydning”, AA&Co. nr. 4/1998).

Endelig er der dem, som hverken er særlig geniale eller smarte. De må selv gå i gang med sneskovlen. Anders And hører til denne kategori, og ofte ender det med, at han bruger mere tid på at kaste sne mod sin nabo end på at rydde sit eget fortov (”Stridbare snekastere”, AA&Co. nr. 50/1973).

Se mere om samme emne:
9 Kommentarer
Er der sne hos jer?
Skolede lige sne idag hos min nabo :P
Jeg ryddede sne for min mor i lørdags! :D
anton331 sa:
Haha Onkel J er der også smart
___

Vet ^^ Farbror Joakim är smart och snål, ser upp till honom XD
Haha Onkel J er der også smart
Annonce:
122
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk