Annonce:
Annonce:
Spionage i Andeby

Spionage i Andeby

Ugens blad byder på spionhistorier og spiontips

Anders bliver grebet af spionfeber, og bilder sig selv ind, at han ville være en fortræffelig spion for fædrelandet. Efter et par misforståelser og tilfældigheder ender Anders hos AHEM (Andebys Hemmelig EfterretningsMillitær) og gør klar til at afsløre statshemmeligheder og muldvarper historien Hvem er hvem?

Bedstemor And får bøvl med dyrene på gården, og Mads Gedebuk går grassat og jagter hende gennem gårdens kornmarker. Men alle Bedstemor Ands problemer viser sig til sit at danne et helt bestemt mønster i historien Når der går ged i den!

Onkel Joakim har indvilget i at medvirke i et tv-program sammen med den ulidelige tv-vært Per Vigtig. Sammen skal de finde en skjult skat for rullende kamera - men det går ikke som forventet og Per Vigtig bliver pludselig knap så vigtig i den sjove historie Tilfældigt skattefund.

Anders og ungerne indgår et væddemål. Anders skal gå på jagt for at få skaffe aftensmad - præcis som man gjorde i gamle dage. Men Anders er som bekendt ikke den fødte jæger, og der kommer IKKE Mad på bordet.

Bjørne-banden kommer på en fed fidus, der kan skaffe dem masser af grunker - naturligvis på uærlig vis. Krydstogtsgæster er et oplagt dække og snart får adskillige havnebyer besøg af de glubske banditter. Læs 1. del af den spændende Marco Rota-historie På krydstogt.

Det og meget mere kan du læse i ugens blad.

Vi læses ved :)

6 Kommentarer
En yoyo men de har glemt at lave hullet til fingeren så man skal selv binde det
hvad er der med?
Jeg fik det med posten, og den er helt vild god! :D
Annonce:
5
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk