Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Stil mestertegner Arild Midthun et tegne-spørgsmål
Stil mestertegner Arild Midthun et tegne-spørgsmål

Stil mestertegner Arild Midthun et tegne-spørgsmål
I anledning af årets talenttegnekonkurrence, der slutter d. 1 september, har du mulighed for at stille den norske mestertegner Arild Midthun et tegne-spørgsmål.

Du kan skrive dit tegne-spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor.

Sidste år fik brugerne på den norske Andeby-side mulighed for at stille Arild tegne-spørgsmål, og du kan måske allerede finde svar på dit tegne-spørgsmål der. SE ARILDS BESVARELSER HER!

Lidt om Arild

Arild Midthun (født 1964) er en af Norges to eneste Anders And-tegnere nogensinde, og nordmændene er derfor meget stolte af ham. Det fortælles, at da Arild Midthun var kun 16 år gammel, mødte han op med sin tegnemappe på det store forlag Semic i Oslo. Og da redaktørerne så, hvad den indeholdt, hyrede de ham på stedet. Han fik et manuskript med hjem, som han skulle illustrere, og det blev første skridt i karrieren som professionel serietegner. Siden har Arild tegnet mange forskellige tegneserier, og han blev i 2004 hyret til Anders And-redaktionen, og har siden arbejdet med at udtænke og tegne sjove Anders And historier. Mest kendt er han nok for historien "Odins ravn" der kunne læses i Anders And & Co. nr. 46/2008.

Se mere om samme emne:
20 Kommentarer
Hvilken Andeby-figur kan du bedst lide at tegne?
Hvor lang tid bruger du i gennemsnit på et helt færdigtegnet side, altså både blyantstegning og inking?
Hej, Tager det ikke flere dage og timer for at tegne det perfekt???

Mvh Morten
Hvilke blyanter/tuscher bruger du, når du tegner?
Hvor meget tegnede du som ung.
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk