Annonce:
Annonce:
Sulten på mere Don Rosa?

Sulten på mere Don Rosa?

I forbindelse med udgivelsen af Don Rosa Samlede Værker (DRSV), har vi samlet det bedste, vi har af Don Rosa-artikler på én og samme side.

1 2 Næste »

Keno Don Hugo Rosa (født 29. juni 1951) er en amerikansk tegneserieskaber og - forfatter, kendt for sine historier i Anders And & Co. Han er af mange blevet betegnet som Carl Barks efterfølger.

Rosa er kendt for sin særegne fortæller- og tegnestil, og Anders-entusiaster vil kunne genkende hans historier ved bare at se én af tegneserieruderne. Et af mange kendetegn på hans historier er de mange detaljer. I næsten hver historie Don Rosa laver, placerer han et D.U.C.K. (Dedicated to Unca Carl from Keno, «Tilegnet onkel Carl fra Keno») i den første tegneserierude i historien som en hyldest til sit forbillede, Carl Barks. Desuden kan man i de fleste af hans historier finde henvisninger til Barks-historier. Nogle af Rosas historier er også fortsættelser på Barks-historierne.
Vil du vide mere om Don Rosa? Læ
s hele portrættet af Don Rosa her!

Don Rosa har også lavet Anders' stamtræ som i Danmark blev udgivet for første gang i Anders And & Co i 1993. Det fremviser de tre slægter «Von And», «And» og «Blisand».
Nu kan du hente Anders Ands stamtræ her!

Vidste du, at Don Rosa er fuld af beundring for Arild Midthun?
Her får du vide hvorfor!

Hvor meget ved du om Don Rosa?
Tag Don Rosa quiz og test dine kundskaber her!

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
20 Kommentarer
Elsker Don Rosa!:D Viste det osse, men blev nød til at læse det;D
[quote="Daniel_H_B"]Ja, han er uden tvivl den største andetegner- og fortæller gennem tiderne. - Ingen er bare i nærheden af ham.
Jeg kan simpelthen ikke wære mere enig!!
Vidste det hele, men godt skrevet! :-)
Ja, han er uden tvivl den største andetegner- og fortæller gennem tiderne. - Ingen er bare i nærheden af ham.
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk