Annonce:
Annonce:

Supersine




Født: 8. april 1973 i det italienske blad Topolino (Mickey Mouse).

Rigtig identitet: Bortset fra Andersines veninde Vips Bravour er der ingen, som ved, at Supersine i virkeligheden er Andersine.

Hovedkvarter: Hjemme hos Andersine, hvor hun opbevarer alt sit Supersine-udstyr.

Opgave: At bevise, at kvinder er lige så handlekraftige som mænd. Det gør hun ved at fange mindst lige så mange forbrydere som Stålanden.

Påklædning: Sort dragt, sorte støvler, superheltedragt og et par seje briller.

Hjælpemidler: Supersine har mange våben og hjælpemidler, som hun bruger til at fange forbryderne med. F.eks. en flyvende motorcykel, pudder der bedøver folk når hun puster det i hovedet på dem, og et elastisk bælte der kan bruges som reb. Alle hjælpemidlerne har hun fået af veninden Vips Bravour, som er en af Georg Gearløs - elever.

Debut i Danmark: 1978 i Jumbobog nr. 28.

Andet: Supersine blev opfundet af den italienske forfatter Guido Martina. Han skabte figuren på et tidspunkt, da man talte meget om ligestilling mellem kvinder og mænd. Men andre forfattere har sidenhen også brugt Supersine. I Jumbobog nr. 338 kan du læse en helt ny historie med hende.

Supersine på andre sprog:
Norsk: Fantomia
Svensk: Stål-Kajsa
Finsk: Viitatar
Engelsk: Paperinika
Tysk: Phantomime
Fransk: Fantomialde
Italiensk: Paperinika
Portugisisk: Superpata

Se mere om samme emne:
21 Kommentarer
wannabe af Stålanden
jeg synes at supersine minder lidt for meget om Stålanden.
redt coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolt:)
he alle sammen tjek min profil ud
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Andersine er Anders Ands store kærlighed

  • Stålanden blev opfundet i 1969 af den italienske Disney-redaktør Elisa Penna, fordi mange læsere syntes, at det var så synd for Anders And, at han altid tabte.

Annonce:
Annonce:
Luk