Hovedret til 4
· 800 g kogte kartofler
· 8 pølser
· 1 zittauerløg (ca. 75 g)
· 10 g smør
· 3 tsk edelsüsspaprika
· 1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
· 2 dl skummetmælk
· ½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
· ½ tsk groft salt
· friskkværnet peber
Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt med klippet purløg og server. Skrevet af Haroon Piracha og Oliver Bloch!