Annonce:
Annonce:
Svensk pølseret

Svensk pølseret




Hovedret til 4

·         800 g kogte kartofler

·         8 pølser

·         1 zittauerløg (ca. 75 g)

·         10 g smør

·         3 tsk edelsüsspaprika

·         1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)

·         2 dl skummetmælk

·         ½ dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%

·         ½ tsk groft salt

·         friskkværnet peber

Skær kartofler og pølser i mindre stykker. Pil og hak løget. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande og svits løget i ca. 1 min. Tilsæt paprika og pølser og lad det svitse med i ca. 3 min. Skru ned til jævn varme og tilsæt kartofler, tomatpuré og de øvrige ingredienser. Lad retten koge i ca. 10 min. eller til retten er godt varm. Pynt med klippet purløg og server. Skrevet af Haroon Piracha og Oliver Bloch!

 

5 Kommentarer
Svensk Pølse ret er ikke svensk, det giver ingen mening!!!
den er vilt god!!!mankan også finde den på nettet
Ser godt ud!!!
Det ser godt ud
Ser super lækkert ud! Og rigtig fornemt! TUSIND TAK FOR TIPPET!
Annonce:
4
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk