Annonce:
Annonce:
Svømning redder liv

Svømning redder liv

Vidste du, at man kan svømme sig ung?

1 2 Næste »

Vidste du at Joakim svømmer meget langsomt? Hvis han ikke havde svømmet langsomt, havde han i dag været halvtreds år yngre og ejer af verdens mest berømte kilde.

I 1960 tænkte Joakim på at købe nogle tønder land i et sumpområde i Florida og rygterne sagde at dette sted indeholdt den sagnomspundne ungdommens kilde. Joakim troede ikke på rygterne, og ville bruge området til at bygge en by, men han tog alligevel en tur ud i sumpen med sine nevøer for at se på stedet. Stor var overraskelsen da de opdagede at der på en ø i en lille dam i sumpen gik to unge mænd omkring i gamle spanske rustninger!

Joakim og nevøerne tog ud til øen i en lille gummibåd og fandt ud af at de to unge mæng egentlig var spanske soldater som var kommet til Florida 450 år tidligere med den spanske hær. Dammen som øen lå i var selveste ungdommens kilde og de var vadet gennem vandet for at komme hen til øen, med det resultat at de var blevet unge fyre. Ungdommens kilde fungerede sådan at man blev spændstig af at drikke af den og yngre af at bade i den. Siden det havde de siddet fast på øen: Hvis de havde prøvet at svømme tilbage, ville de være blevet til spædbørn før de nåede den anden side.

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
20 Kommentarer
Orker ik at læse det...
Så fik man det at vide ;-)
Nå dadada:()
Enig med Albert_And og Angus_And!
er lige som onkel Joakim
rigtig godt indlæg :D
Sjov ting at artiklerne ofte bare er gengivelser af Carl Barks historier....
Annonce:
4
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk