Annonce:
Annonce:
Tænk hvis Anders ikke fandtes

Tænk hvis Anders ikke fandtes

Hvordan ville Andeby se ud, hvis Anders ikke eksisterede?

« Forrige 1 2

Men værst var det for Joakim: Guf havde nemlig i sin dumhed givet lykkemønten til Hexia i bytte med en hamburger. Uden lykkemønten faldt Joakim sammen psykisk, mistede sine forretninger til Guld-Iver Flintesten og endte i rendestenen. Flintesten tog hele sin formue med sig til Sydafrika, så Andeby mistede Joakims skattepenge - noget der gjorde, at byen forfaldte fuldstændig: Gader og institutioner gik i forfald, og Bjørne-banden formåede at overtage bystyret og politistyrken. Alt dette fordi Anders ikke fandtes!

Anders oplevede noget lignenede nytårsaften 2006: Deprimeret vurderede han at han ville forlade byen fordi han var sikker på at Andeby ville være et bedre sted uden ham, men da dukkede hans skytsengel op og viste ham hvordan Andeby ville have været uden Anders. Rip, Rap og Rup var endt på børnehjem, hvor de jævnligt blev plaget af en fæl bøllebande. Andersine var sammen med Højben, men han var ikke en særlig god kæreste - hver gang de gik ud sammen, gik de på væddeløbsbanen, og Andersine savnede at have en ordentlig kæreste. Joakim var lige så ensom, han havde ikke længere nogen nære slægtninge som kunne holde ham med selskab, hans bekendte bestod af hans ansatte og ingen af dem var specielt interesseret i at fejre nytårsaften med deres chef. Igen forstod Anders at han spiller en stor rolle i Andeby.

Et menneske (eller en and) kan altså spille en vældig stor rolle i andres liv! Har du en speciel person (eller and) i dit liv?

« Forrige 1 2
Se mere om samme emne:
27 Kommentarer
Har den fra 1994 men (Hulk!) mangler den fra 2006!
Jeg har læst en historige af Don rosa i anledningen af Anders Andst 60 års fødselsdag. Fantastisk historige. Jeg kan virkelig ikke klare mig uden ham. Han er verdens bedste and. Jeg vil se alt når han er med.
Elsker elsker elsker elsker elsker elsker elsker elsker Anders.Hvis alle bladene og Jumbobøger blev pist væk og ingen kendte Anders vil jeg kede mig i min fritid
Jeg ville ikke kunne leve uden Anders and.
MIT LIV GIVER INGEN MENING UDEN ANDERS AND
JEG KAN IKKE LEVE UDEN ANDERS AND!!!!!!!!!!!!!!!!!
Den har jeg læst. Mega god!!
DET en en pisse, God histore.
JEG VED IKKE VILKET BLAD JEG VIL HAVE!
Hvis han ikke var der vil der aldrig havet været nået anders and blad ;-( og jombo bøger Ps. du er en sej and ;-)
jeg kan ikke lev uden anders and og vennerne!!!!!!!
Kunne ikke leve uden min hest eller Anders!!
[quote="jra"]hvorfor står der på nummer pladen til 313 131?Det er Højbens bil ;-)
Det er godt at anders lever
Jeg ved ikke, men jeg ville ikke kunne leve uden min mor!
Annonce:
6
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Her kan du læse alt om Andebys mest temperamentsfulde and

  • Andersine er Anders Ands store kærlighed

  • Anders Ands tre nevøer Rip, Rap og Rup

  • Bedstemor And er Andebys bedste kok, ifølge Anders And

  • Fætter Vims arbejder som journalist og er i familie med Anders And

  • Joakim von And er den rigeste and i verden

  • Fætter Højben er ikke som sin fætter Anders And

  • Andeby er hjemsted for hele familien And. Det er en moderne storby med højhuse, fabrikker, banker, skoler, biblioteker og sit eget fodboldhold, og den styres af en borgmester, som indbyggerne vælger.

  • Der er lidt forvirring omkring Anders' oprindelse. Her kan du læse lidt om lille Anders der blev fundet af Bedstemor And.

  • Det er måske ikke et rundt tal, men når (m)anden som vores yndlingsblad er opkaldt efter har fødselsdag, er der grund til at fest!

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk