Annonce:
Annonce:
Tæt på virkeligheden

Tæt på virkeligheden

Vidste du, at Mickey Mouse engang blev forbudt, fordi hans eventyr mindede for meget om virkeligheden?

I AA&Co. nr. 37/2010 rejste Anders og ungerne til Danmark, hvor de blandt andre mødte statsministeren, Dronning Margrethe og Prins Henriks gravhund. Det var kun for sjov, og naturligvis var der ingen, som blev fornærmede over det.

Men engang blev Mickey Mouse faktisk forbudt, fordi en af hans historier kom for tæt på virkeligheden. Det var i 1937, da historien "Mickey Mouse og hans dobbeltgænger" gik i de jugoslaviske aviser. Historien handler om, at Mickey skal forsøge at redde det lille land Medioka fra kaos. Landets konge Michael behandler sit folk dårligt, han har kørt økonomien i afgrunden, og hans fætter pønser på at tage magten.

I Jugoslavien var der nogen, som troede, at historien var en parodi på den jugoslaviske Kong Peter og hans fætter Prins Paul. Derfor blev historien forbudt, og avislæserne blev snydt for slutningen. I virkeligheden var det et helt tilfældigt sammenfald, for historien blev tegnet af amerikaneren Floyd Gottfredson, og han kendte ikke til forholdene i Jugoslavien.

I Anders And & Co. nr. 41 trænger virkeligheden sig igen på. Denne gang er det ikke den virkelige virkelighed, men den fiktive virkelighed. Her besøger Olsen-Banden nemlig Andeby - og de har ikke snuder eller hængeører, men ligner faktisk mennesker.

Egon Olsen

Egon Olsen

Benny fra Olsen-Banden

Benny fra Olsen-Banden

Se mere om samme emne:
17 Kommentarer
LOL elsker Olsen banden så en i går aftes
har både den med Danmark og Olsenbanden
Det var sjovt :D
Jeg elsker den historie hvor de var med i AA&co.! Den var virkelig god og sjov.
~Findusen~
cool nok. ik alle sammen.
synd det med mickey mouse men det var godt at der ikke var noget galt med anders and historien
HAHAHAHAAHA, ja de ser skægge ud...
nice til at alle kan se den NIIIIIIIIIIICE
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk