Annonce:
Annonce:

Tjener, jeg vil gerne have nogle rejer!

Det lyder som starten på en god vittighed

Så er det tid til endnu en gang lørdagslatter! Læs de hylende morsomme vittigheder i billedgalleriet herover og skriv dine egne små guldkorn i kommentarfeltet. Næste uge udvælger vi endnu en portion vittigheder og de udvalgte bliver belønnet med et bonuspoint!!

Se mere om samme emne:
15 Kommentarer
Alle børnene gik over hunde l*rten undtagen isabella, hun troede det var nutella! :D
En mand kommer hen til en gård som sælger heste. Manden spørger: Kan jeg købe en hest?

Sælgeren spørger: Kan du ride? Manden: Nej det er første gang. Sælgeren: Ok. For at få den til at

løbe skal du sige pyha og for at den skal stoppe skal du sige puha. Manden: Det lyder nemt nok. Den køber jeg (altså hesten). Lidt efter sidder han i sadlen og og siger pyha. Jo flere gange han siger det jo hurtigere går det til sidst kommer han til en skrænt og når lige at stoppe.

Så tører han sig for panden og siger pyyyha...
Bo siger til Bent: Ved du hvad Bent. Jeg kan faktisk godt lide at gå i skole, men det er bare lidt irriterende at de har lagt de der timer ind imellem frikvarterene...
Bo siger Bent: Ved du hvad Bent. Jeg kan faktisk godt lide at gå i skole, men det er bare lidt irriterende at de har lagt de der timer ind imellem frikvarterene...
Har for resten lige lavet den vits som CC, så hvorfor ikke tjekke den ud egentlig?
En nordmand, en svensker og en afrikaner er højgravide og skal føde. De tager ind på et norsk hospital og føder. Normanden og svenskeren føder en pige, afrikaneren en dreng. På en eller anden måde bliver de tre babyer forbyttet, og de kan ikke finde ud af, hvis der er hvis. Til sidst kommer en læge og siger, at nordmanden må vælge først, da det er et norsk hospital. (Lægen er en lægepraktikant, og i virkeligheden dansker.) Normanden vælger den afrikanske baby. "Er du sikker?" spørger lægepraktikanten. "Ja, hvorfor ikke?" "Altså, så vidt jeg husker fik du en pige, og det der er en dreng. Hverken du eller din mand har mørk hud, sort hår, brune øjne eller store krøller, så hvordan skulle din baby kunne få det?" "Det kan jeg selvfølgelig godt se, men min rigtige baby ligner bare så meget den svenske, og jeg vil ikke risikere at få den med hjem." "Må jeg foreslå en DNA-prøve?"
Krasj! Ruden går i stykker. En mand kravler ind. Nogen går rundt. Manden løber væk igen. Svenskeren når lige at se ham og tager et billede. Går op og vækker nordmanden. "En mand kom og rumsterede rundt. Han smadrede ruden!" "Var det en tyveknægt?" "Ja, det går jeg da ud fra..." Politiet blev ringet op og kom straks. "Hvordan så han ud? Beskriv ham!" Svenskeren tænkte sig om og så på det slørede billede. "Han har sort bluse på... sort elefanthue... er det bare mig, eller har han kun en arm?" Politiet så pludselig meget alvorlig ud. "Det er den mest berygtede tyveknægt!" Svenskerens ansigt lyste op. "Hvis vi kan få fat på ham, må jeg så prøve at spille på ham?" (enarmet tyveknægt)
Og så var der nordmanden der spurgte politibetjenten vej til drømmeland.
Lille Lise kommer hjem fra føste dag i skole og hendes moder spørger

Nåh hvad lærte du så i dag

Åbenbart ikke nok. De vil have at jeg

Skal komme igen i morgen.
Hvad kalder man en baby, der har lavet for meget i bleen?

En bæby.
prøv at se denne vidio so funny

Skolelæreren til en eleven:

- Hvad tænker du om elefanter?

Eleven:

- Ikke noget, du ved da godt, at jeg slet ikke kan tænke SÅ stort!
Kylle, Pylle og Rylle har en kusine, hvis mor arbejder på en bondegår.

Hvad hedder Kylle, Pylle og Rylles kusine?

Svar: - Gylle.
-Banke banke på!

-Hvem der?

-Britney Spears

-Britney Spears hvem?

-Banke banke på!

-Hvem der?

-Oooops i did again...!
Annonce:
29
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk