Annonce:
Annonce:
Tomaten – den farligste grøntsag i Andeby

Tomaten – den farligste grøntsag i Andeby

Vidste du, at tomater og ænder kan være en farlig kombination?

De fleste af os opfatter vel ikke tomater som noget særligt. Det mest "spændende", man kan komme ud for med denne grøntsag, er nok at bide i et overmodent eksemplar. Men når ænderne begynder at beskæftige sig med tomater, kan der ske ting og sager.

I AA&Co. nr. 41/1979 købte Anders And en hyggelig lille tomatfarm, der lå på en bakketop. Han havde grønne fingre og høstede masser af tomater. Men supermarkederne ville kun give en lav pris for tomaterne, så Anders begyndte at oplagre dem, mens han ventede på bedre tider. Efterhånden voksede lageret og blev til et bjerg. Til sidst gik der skred i bjerget, og der opstod en tomatlavine, som dækkede landsbyen neden for bakken. Alle beboerne stod i ketchup til livet og havde aldrig oplevet noget lignende.

I AA&Co. nr. 15/2012 bad onkel Joakim sine forskere om at gensplejse en ny slags tomat. Den skulle se ekstra stor og flot ud, så kunderne i hans supermarkeder ville blive vilde med den. Desværre gik forsøget skævt, fordi Joakim havde alt for travlt med at få den ud i butikkerne: En af tomaterne blev levende og voksede til et 10 meter højt monster. Det hærgede i Andebys gader, indtil Anders fandt på at fodre det med et vognlæs gær, så det sprang i luften.

Se mere om samme emne:
8 Kommentarer
Hmm... Hvordan mon det ville være at stå i ketchup til HOVEDET?
Har læst den historie :-) den er god, men også lidt mærkelig! He he...
....lidt logisk ende.....:P
Annonce:
0
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk