Annonce:
Annonce:
Trafik i Andeby

Trafik i Andeby

Den tætte biltrafik er også et problem i Andeby.

I København er der kommet så mange biler, at nogen har foreslået, at det skal koste penge at køre ind i byen. Det har man ikke foreslået i Andeby, selv om trafikken ellers er lige så tæt der. Til gengæld har man prøvet med andre løsninger.

I ”En borgers protest” (AA&Co. nr. 14/1979) blev Anders så træt af alle de lastbiler, der kørte forbi hans hus på Paradisæblevej, at han spærrede vejen med en bom. Den blev dog hurtigt fjernet af politiet, og i stedet indsamlede han underskrifter til en protest, som blev sendt til byrådet. Her fandt man på den ”løsning” at lede trafikken ad en anden vej gennem byen til ulempe for dem, som boede der.

Når der er mange biler, er der også tit mangel på parkeringspladser. Det problem har Georg Gearløs flere gange forsøgt at løse. I AA&Co. nr. 39/1980 opfandt han en dims, der kunne guide bilen hen til en tom parkeringsplads – men det gik ikke så godt, fordi alle bilister købte sådan en dims. Han har også opfundet en stråle, der formindskede bilerne (AA&Co. nr. 13/1984) og en anti-tyngdekraft-spray, der gjorde det muligt at parkere i luften (AA Ekstra nr. 3/1983). Men det var ikke så heldigt, at virkningen kun var midlertidig.

Heldigvis har Andeby en radiostation med en meget aktiv trafikservice, der advarer om trafikpropper og den slags. I ”Radiokrigen” (AA&Co. nr. 11/2001) blev Anders ansat til at flyve rundt over byen i en helikopter og rapportere om trafikken. Det gik da også fint, indtil han begyndte at opfinde falske trafikpropper for at gøre sine rapporter mere spændende og tiltrække flere lyttere.

Se mere om samme emne:
11 Kommentarer
fint fint men jeg *************** skulle være sejer ingen skole får nu må børnene selv bestemme
flere veje i andeby
Måske er de igang med af udvide vejende ;-)
Dejligt Anders and agtigt ;D
FEDT! -første ;P
Annonce:
1
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Den lille røde bil med nummerpladen 313 er Anders Ands vigtigste kendemærke sammen med hans blå sømandsbluse og matroshue. De har fulgt hinanden i 80 år.

  • Vind Biler 2-pakke, med bifbilletter og andre godter!

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk