Annonce:
Annonce:
Tre populære knægte

Tre populære knægte

Se Rip, Rap og Rup's filmdebut!

Kortfilmen hedder Donald's Nephews (Anders' nevøer) og havde sin præmiere d. 15. april 1938. I filmen får Anders et brev fra sin søster, hvor hun fortæller at han snart får besøg af hendes tre englebørn. Han ser virkelig frem til at møde drengene, men de viser sig snart at være mere uhyrer end charmetrolde!


 


Brødrene blev skabt i 1937 af manuskriptforfatter Ted Osborne og tegneren Al Taliaferro. I begyndelsen var det umuligt at se forskel på dem, og tanken var i bund og grund at de tre skulle fungere som "en". I de gamle striber er det f.eks. meget almindeligt at en replik deles af alle tre. Det sker stadig at de af og til slutter hinandens sætninger. Idag går ungerne klædt i blåt, grønt og rødt, men før var der meget større variation i farverne. Man kunne blandt andet se dem i gult, orange og lilla. Nogle gange kunne alle tre til og med dukke op i kulsort! Da var det virkelig svært at vide hvem der var hvem! Så småt blev ungerne mere og mere individuelle, og nu er det mest sådan at Rip går i blåt, Rap går i grønt og Rup går i rødt.

Se mere om samme emne:
37 Kommentarer
Kirabj
sennep i en kage? det kan man da ikke
Åbenbart godt
små børn, er engler uden vinger.
Det tror jeg ikke at Anders er enig i :-)
Jeg syntes den er sjov men lidt ovedrevet
Den er så god at det var lige som om at man spillede minecraft filmen var endu bedre
Rip, Rap og Rup er bare de bedste
! Jeg elsker de klassiske! Der er etellerandet over dem jeg bare ikke kan få nok af! Charmerende...... Charmerende.....
rigtig god film
Jeg har den på film... Den er rigtig god!
God film! De var sjove dengang!
sennep i en kage? det kan man da ikke
Stakkels onkel Anders!
men rip, rap og rup har det da nok sjovt! :)
Annonce:
33
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Anders Ands tre nevøer Rip, Rap og Rup

  • Al Taliaferro var manden, der sammen med Ted Osborne fandt på Rip, Rap og Rup. Og på hvorfor de havnede hos deres onkel!

  • I Andeby er man vild med dans. Og der er mange muligheder for at dyrke denne interesse: På restauranter, til baller, på danseskoler ? ja selv i Bedstemor Ands lade.

  • Alle beboere i Andeby har en fritidsinteresse: Rip, Rap og Rup er grønspætter, Anders fisker, onkel Joakim går i milliardærklubben og Andersine er aktiv i Andeby Dameklub.

  • Spørgsmål og svar fra læserne.

  • Grønspættekorpset er en international spejderbevægelse, der har afdelinger over hele jorden. Rip, Rap og Rup er ivrige medlemmer.

  • Lur nogle gode scoretips! I denne film fra 1940 møder du storcharmøren Anders der gør sit ypperste for at vinde Andersines gunst med usædvanlige dansetrin.

  • Spørgsmålet der ligger os alle på sinde! Få den officielle forklaring!

Annonce:
Annonce:
Luk