Annonce:
Annonce:
UFO i Andeby

UFO i Andeby

Luftrummet over Andeby er helt specielt!

1 2 3 4 Næste »

Flere gange er der blevet observeret uidentificerede flyvende objekter over byen! Man har endog fået besøg af rumvæsner adskillige gange! Og Andeby har flere UFO-foreninger som både Rip, Rap og Rup og Mik og Mak har taget del i.

Men hvor kommer historierne om flyvende tallerkener egentlig fra?
George Adamski var en af de mest kendte ”UFO-fantaster”. Efter et mislykket forsøg som sci-fi-forfatter brugte han sine mange ideer til noget andet. Han hævdede, at han havde taget billede af en UFO. Billederne var dog ret dårlige, og det er nok mest sandsynligt, at han blot har brugt en lampeskærm som ”rumskib”. Alligevel var der forbløffende mange, som troede på ham.

Han hævdede også senere, at han var blevet kontaktet af væsener fra Venus, så han kunne hjælpe menneskeheden med at undgå en atomkrig. Meget praktisk da verden dengang konstant var bange for atomkrig! Det var rumvæsenet "Orthon" han angiveligt skulle have været i kontakt med, og det førte til Orthon-bevægelsen, som også blev udbredt i Danmark i 1960'erne.

Adamski skrev fra 1952 hele tre bøger om sine ”erfaringer”, og var svært aktiv helt frem til sin død i 1965. Han afholdte bl.a. kurser, hvor han lærte folk at rette deres bevidsthed mod Venus og Mars! Adamski var altså med sine mange spøjse og sære historier og overbevisninger i høj grad med til at skabe myterne om UFO'er!

At UFO'er og rumvæsner fra tid til anden optræder i Anderby, hersker der ikke nogen tvivl om. Men man skal være varsom! For der er nemlig nok af fidusmagere og drevne forretningsfolk i Andeby, som vil forsøge at udnytte situationen.

I Carl Barks’ ”onkel Joakim og de små grønne” fra 1965 fik Joakim fx uventet besøg i pengetanken! Det der først så ud til at være pengespisende supermøl, viste sig at være en flyvende mini-tallerken med bittesmå rumvæsner! Småfolket var kommet som fredelige forretningsrejsende på jagt efter forsyninger til hjemplaneten Mikro!

Flere flyvende tallerkener på næste side!

1 2 3 4 Næste »
11 Kommentarer
09-12-2018 11:09 (Kommentar redigeret: 09-12-2018 11:09) · Svar
har læst den i et af min fars gamle Anders and blade

08-08-2017 19:32 (Kommentar redigeret: 08-08-2017 19:33) · Svar
Her er et tip til hvordan man kan læse "Onkel Joakim og de små grønne" online på engelsk:Gå ind på Safari og skriv Readcomiconline.to og skriv i søgefeltet"Uncle Scrooge Adventures ".Når du finder den så tryk på den og så skal du trykke på et sted hvor der står "Issue #" .Når du har trykkede på den så scroll ned indtil du finder "Issue 15".Når du har fundet den så scroll ned og så kan du læse historien.
:D:D::D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D::D:D
Gad godt læse den historie!
OMG jeg gad godt at læse "onkel Joakim og de små grønne"<3
Annonce:
211
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk