Annonce:
Annonce:
Uhhhhhhh! Halloviiiiiiiiiiiiin!

Uhhhhhhh! Halloviiiiiiiiiiiiin!

Få et godt gys i ugens blad i selskab med Anders og ungerne

Ugens blad er et af de mere skumle af slagsen. For Halloween, eller Allehelgensaften, som det egentlig hedder på dansk, nærmer sig og derfor er er godt gys på sin plads!

Der er Halloween i Andeby! Anders har kæmpet hårdt for at levere græskar til til alle butikkerne og derfor kan han næsten ikke udstå synes af flere græskar! Derfor går det helt galt for ham, da Andeby invaderes af rumvæsner og flyvende græskar! Læs hvad der sker i historien Græskarinvasion og et godt gys!

Hexia de Trick, Tusnelda og Madam Mim stiller op til en heksedyst for at få afgjort hvem der er en bedste heks! Det går ikke helt som de tre hekse vil det i Heksedysten!

Georg har godt gang i opfinderbiksen! denne gang har han opfundet en robot, der kan hjælpe onkel Joakim med at bygge! Men robotten viser sig at have andre kompetencer! En stille superhelt er en spændende historie med rigtig superhelte-action.

Hvem skulle have troet, at Hexia de Trick var romantisk anlagt? Det er heller ikke nødvendigvis tilfældet, men alligevel fremtryller hun en rigtig flot date, da hun skal til genforeningsfest med sin gamle klasse... Få første del af den flotte Marco Rota-historie Den perfekte mand i Anders And & Co. nr. 44 der er på gaden i dag!

Alt det og meget mere får du i ugens blad, som også har en sjov Halloween-gave med, du kan bruge til din Halloween-udklædning

Vi læses ved!

4 Kommentarer
Arhh Madam Mim altid så gavmild og skør
GGGGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYYYYYYS
Jeg glæder mig til Halloween historierne :D Jeg håber at bladet her bliver lige så godt som julebladene :D
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk