Annonce:
Annonce:
Ungdommens kilde

Ungdommens kilde

Vidste du, at man kan blive yngre af at drikke vand?

Ifølge gamle myter findes der en kilde, hvis vand har en fantastisk egenskab: Man bliver yngre, når man drikker af det. Hvis man bare kunne finde den kilde, ville ens lykke være gjort, for der er mange mennesker, som vil betale dyrt for at drikke af vandet. Derfor har mange lykkejægere i tidens løb forsøgt at finde ungdommens kilde. Men hvis de bare havde læst Anders And-bladet, ville de vide, at den ER fundet.

Faktisk har der været flere kilder med foryngende vand. I historien ”Byen i sumpen” (AA&Co. nr. 15-16/1962) fandt onkel Joakim kilden dybt inde i Floridas sumpe. Der var oven i købet to spanske soldater, som havde trukket af den siden 1500-tallet. Desværre tørrede kilden ud, fordi en entreprenør drænede området for at bygge huse.

I ”Fanget i fortiden” (AA&Co. nr. 45-46/2012) fandt Anders en anden kilde i en dal på grænsen mellem Pakistan og Afghanistan. Eneste problem var, at vandet kun virkede, hvis man blev i dalen og badede i kilden hver måned. Det var ikke lige, hvad Anders havde tænkt sig, men hvis andre har lyst til at flytte, ligger kilden der stadig.

Så er der også de falske kilder. Tag for eksempel ”Ungdommens kilde” (AA&Co. nr. 25/1980), hvor Rip, Rap og Rup ville lave sjov med Anders. De lod som om, de var faldet i kilden og lagde tre æg på kanten, så han troede, at de var gået helt i barndom. Den stakkels Anders blev dybt ulykkelig, og det slog helt klik for ham, da naboen brugte æggene til spejlæg. Så pas på med at lave sjov med dine onkler – de tager det måske alt for alvorligt!

Se mere om samme emne:
4 Kommentarer
Annonce:
129
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Fedtmule er Mickey Mouses bedste ven

  • Oprindeligt spillede man mest baseball og amerikansk football i Andeby. Det skyldes, at de første historier blev lavet af amerikanere som Carl Barks og Al Taliaferro.

  • Vidste du, at Anders And ved flere lejligheder har optrådt genialt ? eller forsøgt på det?

  • Det er måske ikke et rundt tal, men når (m)anden som vores yndlingsblad er opkaldt efter har fødselsdag, er der grund til at fest!

  • Hvordan ville Andeby se ud, hvis Anders ikke eksisterede?

  • Verdens bedste and har fødselsdag. Tag denne test, og find ud af hvor meget du ved om ham.

  • Du kan møde Anders, Andersine og Chip og Chap i denne klassiker fra 1950.

  • I bund og grund er han en temmelig kompliceret and. Se bare her!

  • Denne film er en af de første, hvor man mærker Anders' temperament! En hidsig-and er født!

  • En liste over alle historierne med Agent Dobbelt-A

Annonce:
Annonce:
Luk