Annonce:
Annonce:
Verdens største pralhals?

Verdens største pralhals?

Vidste du, at verdens største pralhals stammer fra Texas?

I USA siger man, at folk fra Texas har for vane at omtale sig selv og deres bedrifter i meget rosende vendinger (det, som nogen også kalder at blære sig), og den texanske ranchejer Krøsus Pralenberg er ingen undtagelse.

I historien “Verdens rigeste mand” (AA&Co. nr. 36/1959) hører onkel Joakim, at han kalder sig verdens rigeste mand, så det må undersøges! Joakim besøger Pralenbergs ranch, der (ifølge ham selv) er så stor, at man er 100 år om at ride rundt om den. Og han ser hans oliefelter, der angiveligt borer så dybt, at de når gennem jorden til Indien. Men hvordan har han egentlig skaffet pengene til at købe alt dette? Han har selvfølgelig lånt dem hos Joakim von And, må han nødtvungent indrømme.

Efter at være blevet kureret for sine værste tendenser til at prale har Pralenberg og Joakim faktisk gjort nogle gode handler med hinanden. I “Godt grebet” (AA&Co. nr. 48/2011) viser det sig, at Pralenberg er vild med amerikansk fodbold, og han køber klubben Andeby Titanerne for en milliard kroner af onkel Joakim. Det var egentlig et held, for Joakim har ikke megen forstand på at drive en fodboldklub, og han havde kun købt den for at imponere Pralenberg.

Se mere om samme emne:
28 Kommentarer
Hvor mange navne har Guld Iver Flintesten egenlig i en af de tidligeste Jumbobøger hed han Andriksen senere blev det ændret til hans RIGTIGE navn Guld Iver Flintesten og så er der en eller anden der kalder ham Pralenberg. I er de eneste i Verden som kalder ham for Pralenberg
Jeg ved ikke hvem pralenberg er er det et andet navn til Guld Iver Flintesten ?han er da i hvert fald med på biledet
Godt med noget viden om Andeby :D
Coool. Jeg har haft det billede til profilbillede før :D
Sejt er det vilde vesten så det det purre opspind rent blær'
gode oplysninger
Jeg har plakaten! Den er herre sej :)
Helt vildt fedt! :D
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk