Annonce:
Annonce:
Verdens største pralhals?

Verdens største pralhals?

Vidste du, at verdens største pralhals stammer fra Texas?

I USA siger man, at folk fra Texas har for vane at omtale sig selv og deres bedrifter i meget rosende vendinger (det, som nogen også kalder at blære sig), og den texanske ranchejer Krøsus Pralenberg er ingen undtagelse.

I historien “Verdens rigeste mand” (AA&Co. nr. 36/1959) hører onkel Joakim, at han kalder sig verdens rigeste mand, så det må undersøges! Joakim besøger Pralenbergs ranch, der (ifølge ham selv) er så stor, at man er 100 år om at ride rundt om den. Og han ser hans oliefelter, der angiveligt borer så dybt, at de når gennem jorden til Indien. Men hvordan har han egentlig skaffet pengene til at købe alt dette? Han har selvfølgelig lånt dem hos Joakim von And, må han nødtvungent indrømme.

Efter at være blevet kureret for sine værste tendenser til at prale har Pralenberg og Joakim faktisk gjort nogle gode handler med hinanden. I “Godt grebet” (AA&Co. nr. 48/2011) viser det sig, at Pralenberg er vild med amerikansk fodbold, og han køber klubben Andeby Titanerne for en milliard kroner af onkel Joakim. Det var egentlig et held, for Joakim har ikke megen forstand på at drive en fodboldklub, og han havde kun købt den for at imponere Pralenberg.

Se mere om samme emne:
28 Kommentarer
Tænkte nok på at det var den samme person som i Barks-historien, da jeg læste historien. Kunne bare ikke mindes at han hed Hr. Pralenberg... ;)
jeg vidste ikke at historien i det sidste blad havde en forgænger det er intresant må man sige det var faktisk en rigtig god historie det må jeg ærligt indrømme
har læst historie 2011 i sidste uges blad
Højst interessant!
sejt!! lol XD
ps. første
Annonce:
3
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk