Annonce:
Annonce:
Andeby.dk har fået nye moderatorer

Andeby.dk har fået nye moderatorer

Redaktionen har fået nye hjælpende (h)ænder til Andeby.dk

Vi har fundet fem nye moderatorer, der skal være med til at holde den gode tone her på Andeby.dk.

De fem nye moderatorer er brugerne:

funky_CE_duck , Joakim-Von-And-Mønts , Fun_PV_Duck , Mini_Anders_and og Torai.

Der er også stadig en gammel kending på banen som moderator, og det er Billed-Mageren, som i flere år også har ydet et godt stykke arbejde. Tak for det :)

Vi håber, I vil tage rigtig godt imod de fem nye og respektere deres afgørelser.

__________________________________________________

Vi søger frivillige moderatorer blandt jer brugere! Skriv i kommentarfeltet, hvem du synes vi skal vælge og hvorfor. Vi har brug for 4-5 moderatorer.

Som moderator skal du holde øje med om reglerne på Andeby.dk bliver overholdt. Du skal slette upassende indhold og kontakte Admin, hvis du mener en bruger bør udelukkes. Det er frivilligt, ulønnet arbejde, og du kan til enhver tid stoppe, bare du giver besked til Admin.

Så kom med dine forslag til, hvem der vil være bedst til at holde ro og orden på Andeby.dk :-)

Hvis du godt kunne tænke dig at være moderator, men ikke bliver valgt denne gang, så hold udkig efter den næste moderator-artikel. Vi laver en ny artikel, hvis vi får brug for flere!

Se mere om samme emne:
161 Kommentarer
Hvorfor anbefaler alle kun sig selv?

Jeg vil anbefale, at Albert_And, Emil_K. og H.A.P burde blive moderatorer. Albert og Emil, fordi de ofte er online, og H.A.P, fordi det er dem, der er blevet oprettet af Byrådet, for at håndhæve forumreglerne.
Jeg ville gerne fordi jeg er online hver dag, selvom jeg har har et dårligt liv i øjeblikket kunne det da være dejligt :) Jeg kan rigtig godt li' at hjælpe andre og ønsker mig ikke uvenner med andre :) Ellers synes jeg det skulle være... H.A.P. vil jeg tro :)


Jeres Dims ;)
Jeg vil være moderator Fordi jeg er online 4-5 timer om dagen på andeby Overholder regler hjælper nye brugere og er meget hjælpsom og jeg er sikker på at jeg kan hjælpe andeby dk til at blive endnu sjovere en den er nu

Vh Julius 10
Jeg vil fordi jeg altid overholder regler. jeg synes også det vigtigt man overholder dem her på andeby! hvis man ikke oveholder dem bør man jo straffes. der er mange gange hvor jeg har fundet en der ikke overholder reglerne! mest fordi folk ikke læser reglerne. men jeg tog mig den tid og læste reglerne! så jeg overholder dem så sikkert som hunde gør( og ænd rapper)
vil gerne være med så jeg kommer til at være mere på siden.
jeg synes det skal være hap
Jeg vil gerne være moderator.
- Hvorfor? Jeg er ikke mester i at komme med gode grunde og rose mig selv, men jeg har været på børne- og unge-communities i godt og vel 6-7 år (DR's hundeparken og SKUM) og har på den side erfaring med det.
Jeg har dog ikke været på Andeby.dk i lang tid.
Jeg er 16 år gammel, hvis det skulle interessere ;)
jeg vil rigtig gerne være MOD da tror at jeg vil være god til det og er på andeby.dk næsten hver dag. Det villle være vildt fedt hvis valgte mig også fordi at jeg har være her i lang tid så kender reglerne ok godt. Hvis ikke i vælger mig Trir jeg også at agent gufmand vil være en super god MOD!:-D
Jeg vil gerne.. Synes og H.A.P. (også selvom det er klub)..
Jeg synes at det skal være H.A.P eller Agent_Gufmand!
Fordi at H.A.P er til for at gøre det! Og Agent_Gufmand fordi ha gerne vil!
P.S. Første!!! :D
Annonce:
14
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Annonce:
Luk