Annonce:
Annonce:
Vicar

Vicar

Vicar (født i 1934, død i 2012) er nok den flittigste tegner, der nogensinde har lavet historier til Anders And-bladet.

1 2 Næste »

Vicar nåede at tegne ænder i næsten 40 år – det meste af tiden fra sit studie, der lå på den anden side af jorden i Chile i Sydamerika.

Som ung mand deltog Vicar (som er en sammentrækning af hans rigtige navn Victor Arriagada Ríos) i en tegnekonkurrence. Han vandt selvfølgelig førstepræmien og fik et tilbud om at blive tegner ved en stor avis i Chiles hovedstad Santiago.

Men Vicar ville mere: Efter nogle år rejste han til Barcelona i Spanien, hvor der var bedre jobmuligheder for en ung lovende tegner. I Spanien påtog Vicar sig alle mulige forskellige opgaver. Blandt andet tegnede han i en kort overgang serien om verdens rareste bjørn Rasmus Klump.

1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
20 Kommentarer
Super fed tegner! :)
Han var rigtigt god til at tegne og man kunne genkende hans munde
øv øv øv ;(
Han var en FANTASTISK tegner :D
Ved ikke hvorfor Mange syntes at Rosa og Bark er så gode (Ikke fordi de er dårlige) Syntes heltklart han er den bedste :)
Jeg synes ikke han er så god som så mange andre.
[quote="Gustavo"][quote="Emil_McDuck"]Han er en fantastisk tegner, det er jeg enig i, men han er også meget produktiv. Desværre synes jeg at kvaliteten i hans tegninger, er faldet lidt med årene. Især i en jubilæumshistorie med Grønspætterne for lidt siden, var hans tegninger meget grumsede, men er enig i han er en fantastisk tegner. Dog synes jeg han havde sit højtepunkt på sin karrierer var i 1970'erne.
Det er fordi han ikke kunne nå at blive færdig med historien i tide så Redaktionerne måtte nød til bare at bruge hans skitser til historien.... :/
Okay, jeg kunne heller ikke forstå, hvorfor tegningerne pludselig var så grumsede.
[quote="Emil_McDuck"]Han er en fantastisk tegner, det er jeg enig i, men han er også meget produktiv. Desværre synes jeg at kvaliteten i hans tegninger, er faldet lidt med årene. Især i en jubilæumshistorie med Grønspætterne for lidt siden, var hans tegninger meget grumsede, men er enig i han er en fantastisk tegner. Dog synes jeg han havde sit højtepunkt på sin karrierer var i 1970'erne.
Det er fordi han ikke kunne nå at blive færdig med historien i tide så Redaktionerne måtte nød til bare at bruge hans skitser til historien.... :/
vicar længe længe leve hurra
jeg kan godt lide vicar! Gå ind på www.biuerboris.dk
jeg truede det var en rigtig vikar første gang jeg hørte hans navn XD
Annonce:
2
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Carl Barks (født 1901, død 2000) er alle tiders bedst kendte Anders And-tegner. Han nåede at lave over 6.000 sider, og han opfandt figurer som onkel Joakim, Bjørne-banden og Fætter Højben.  

  • Don Rosa (som egentlig hedder Keno Don Rosa) betragtes af mange som den nutidige efterfølger til Carl Barks.

  • Al Taliaferro var manden, der sammen med Ted Osborne fandt på Rip, Rap og Rup. Og på hvorfor de havnede hos deres onkel!

Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk