Hej allesammen. Tid til lidt madsnak her i madhjørnet. Denne gang står der naturligvis halloweenmad på menuen.
Afhuggede fingre:
Pølser er jo altid en klassiker til fester. Men hvordan gør man en pølse ekstra spændende? Det er enkelt! Steg pølsen, stik en mandelsplit ind som en fingernegl i den ene ende, på med lidt ketchup i den anden, og server den som "afhuggede fingre"! Huuuu....
Hånden i skålen
Tag en plastikhandske, fyld den med vand og rød saft og læg den i fryseren! Tag den ud når den er frosset og klip handsken af. Og vips! Har du en blodig ishånd at pynte med. Buuhhh!
Edderkopper
Flødeboller eller muffins med lakridssnøreben og slikøjne bliver til seje edderkopper! og lækre....
Grønne popcorn
Smelt smør og kom en smule grøn frugtfarve i. Pop majskernerne og bland dem med det smeltede smør.
Har du flere tips til skummel halloweenmad? Del dem gerne med os i kommentarfeltet!
Kærlig hilsen Vicky