Annonce:
Annonce:
Vild med quiz

Vild med quiz

Vidste du, at TV-kanalerne i Andeby er fulde af quizzer?

Det er ikke kun i Danmark, at folk står i kø for at deltage i programmer som ”Hvem vil være millionær?” I Andeby har der altid været mange af den slags quizzer. Faktisk begyndte det, før TV’et blev opfundet, for Anders og nevøerne deltog i en radioquiz allerede i 1950 (AA&Co. nr. 6/1950). Hovedpræmien var en hel tønde penge, men spørgsmålet var også tilsvarende svært: Hvor mange liter vand løber gennem Andebykanalen om dagen?

I ”Den store overraskelsesquiz” (AA&Co. nr. 24/2009) deltog onkel Joakim i et program, hvor man kunne vinde 50.000 kr. på at besvare fem meget nemme spørgsmål – for eksempel: Hvad er en sølvmønt lavet af? Problemet var, at hvis Joakim vandt pengene, skulle han betale 1 milliard kroner mere i skat, og så måtte han svare forkert med vilje, selv om han kom til at se meget, meget dum ud i direkte TV.

Senere deltog Joakim i TV-quizzen ”Kloge Åge”, hvor modstanderen var hans værste rival, Guld-Iver Flintesten (AA&Co. nr. 14/2013). Det blev en drabelig dyst, for ingen af dem ville selvfølgelig tabe, så de snød, alt hvad de kunne. Til sidst vandt Flintesten, for til spørgsmålet "Hvem er verdens rigeste and?" måtte han nødtvunget svare "Joakim von And".

Se mere om samme emne:
10 Kommentarer
Jeg elsker quizer!!!!!!!!!!!!!!!
Sig til alle WHO i Am så kAn du blIVE min ven men sig til alle dU KENNder hvem jeg er så du kan bLIve min ven@&kr)):;?! I am a heartbreaker og en Crazy kid
Vidste du det? Så Giv Point!
Annonce:
6
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
Annonce:
Mest læste
Annonce:
Luk