Annonce:
Annonce:
  • Hjem
  • Artikler
  • Vind en tur i Cirkus Summarum med Anders And & co.
Vind en tur i Cirkus Summarum med Anders And & co.

Vind en tur i Cirkus Summarum med Anders And & co.

Skal du være en af de heldige, der skal opleve de kendte DR figurer i det populære Cirkus Summarum?

Når Cirkus Summarum slår teltdugen op til sommerens forestillinger, vil du i år kunne finde et Anders And læsehjørne på pladsen, hvor der er mulighed for at hygge sig med et Anders And blad inden forestillingen.

Fordi vi støtter op om cirkuset, som er arrangeret af Muskelsvindfonden og DR, har vi også fået billetter til de populære forestillinger i henholdsvis København og Århus. De billetter vil vi selvfølgelig meget gerne dele med vores trofaste Anders And læsere. Vi udlodder derfor 7 x 4 billetter til forpremiere i København onsdag den 3. juli 2013 og 5 x 4 billetter til forpremiere i  Århus den 31.juli 2013.

Vil du gerne deltage? Så skriv her hvorfor du synes du skal være den heldige vinder samt hvilken by, du gerne vil vinde billetter til. 

Vi trækker lod allerede på mandag den 24. juni kl 12:00, så du skal være hurtig!!

Du kan læse mere om Cirkus Summarum her. 

22 Kommentarer
Mine 2 piger har gennem et år spurgt, om ikke de ikke nok kunne få lov at få lov at komme i cirkus summarum, hver gang de har set de tidligere forstillinger på Ramasjang. For nyligt opdagede jeg, at billetsalget allerede lå i foråret, og at alt er udsolgt. Arggg!!! (som Anders and kunne sige det), her sidder man og føler sig som hverdens dårligeste mor. Jeg ved de bliver meget skuffede. Hvor kunne det være fedt at sige, at Anders And har hjulpet med at sikre en tur til Cirkus alligevel...

Hvis vi skulle være så afsindigt heldige at vinde biletter, vil vi gerne til forestillingen i Aarhus.
goetze
admin
Hvis I ikke får kontakt til vinderne, så er jeg mor til 2 skønne skønne drenge på 8 og 10 år, som ville ELSKE at komme i Cirkus Summarum i Århus. Vores ældste har diagnosen grovmotorisk og verbal dyspraksi. - Det kan være hårdt, men i cirkus er næsten alt legalt og måske derfor ELSKER han at være i cirkus <
Hej Goetze. Vi kan desværre ikke give dig billetter som andre har vundet. Vi håber at høre fra dem.
admin
Hvis I ikke får kontakt til vinderne, så er jeg mor til 2 skønne skønne drenge på 8 og 10 år, som ville ELSKE at komme i Cirkus Summarum i Århus. Vores ældste har diagnosen grovmotorisk og verbal dyspraksi. - Det kan være hårdt, men i cirkus er næsten alt legalt og måske derfor ELSKER han at være i cirkus <3

Vi har skrevet til alle vinderne her på andeby.dk, men flere af jer har ikke svaret. Så tjek din indbakke på andeby.dk, og se om du er en af de heldige!!
Tak for de mange gode indslag. Konkurrencen er nu slut og vinderne får direkte besked!
Jeg vil meget gerne se Cirkus Summarum sammen med mine 2 små søskende - de elsker at se Bamse, Hr. Skæg og Sebastian. Hvis jeg er heldig må det gerne være til København.
Mine piger på 5 og 6 år vil super gerne se Cirkus Summarum, især Bamse og Hr. Skæg er et stort hit hjemme hos os, så det vil være fantastisk at kunne overraske dem med en tur - gerne i København :)
Fordi min familie aldrig har været i Cirkus Summarum før og det har længe været et stort ønske hos min lillebror :)

Vi vil gerne i København
Helst i København
Jeg synes at det er sjovt fordi man får jo en stor oplevelse med alle de sjove numre og især Sebastian Klein. Man kan jo grine i circus fordi det jo rigtig sjovt
[url=mailto:birgitte@tyui.dk]birgitte@tyui.dk[/url]

jeg synes at det er sjovt fordi man får jo en stor oplevelse . man kan jo grine i circus fordi det jo rigtig sjovthilsen dagmar
glemte at det hest skal være i københavn
jeg er helt vild med cirkus summarum.jeg var der ene alle gangene de seneste år. og er helt vild med jakob rising,brun,bamse.
Vi elsker bamse, skæg, Signe, Jacob, Bruno, Sebastian, Hr. Cirkus Direktør og alle de andre og ville rigtig nyde en cirkus summarum tur i København.
Hvor ville mine børnebørn blive glade hvis jeg kunne invitere dem en tur i cirkus gerne i Århus
Annonce:
36
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk