Annonce:
Annonce:
Walt Disney

Walt Disney

Det var Walt Disney (1901-1966), som grundlagde hele det underholdningsimperium, som er opkaldt efter ham. Men hvor meget har Disney egentlig selv tegnet?

1 2 Næste »

Walt Disney startede sit tegnefilmstudie i Hollywood i 1923. Disney fandt dog snart ud af, at han var bedre til at få idéer og instruere andre end til selv at tegne. Derfor lagde han blyanterne på hylden og koncentrerede sig om at lede studiets mange nye projekter. Blandt dem kan nævnes verdens første tegnefilm i farver (1937), verdens første lange tegnefilm "Snehvide og de syv små dværge" (1937) og musikfilmen "Fantasia" (1940).Under Walt Disneys ledelse blev hans selskab det største og mest succesrige tegnefilmstudie. Men det var ikke nok for den kreative mand, så i 1950erne kastede han sig over nye områder som for eksempel spillefilm, naturfilm og TV-serier. Samtidig havde Disney også tid til at udtænke Disneyland.
1 2 Næste »
Se mere om samme emne:
29 Kommentarer
Fun_PV_Duck
Aksel_Blisand
Tænk lige over at hvis Walt Disney ikke havde levet så ville den her hjemmeside ikke findes!
Jo, efter 30 år. Der opfinder jeg Anders And & CO. +Andeby! ;)
Haha okay det ser jeg frem til ;)
Aksel_Blisand
Tænk lige over at hvis Walt Disney ikke havde levet så ville den her hjemmeside ikke findes!
Jo, efter 30 år. Der opfinder jeg Anders And & CO. +Andeby! ;)
Tænk lige over at hvis Walt Disney ikke havde levet så ville den her hjemmeside ikke findes!
Fordi han opfant Anders And og Michey Mouse og alle de andre.
Walt Disney er den bedste person i Andeby universet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Han er min store helt!!!!!!
Glad for at der er en Walt Disney :D
Godt han blev født
vis han ikke havede opfundet dem så ville jeg ikke havede skrevet dette
Respekt hvis ikke det var for ham Var der intet der hed Andeby eller gåserød
:)
det var oswald der var hans første figur!!
jeg syndtes han er sej
Fantastisk :D
Annonce:
4
Del
Følg os på Facebook
Lignende artikler
  • Mickey Mouse er Andebys bedste detektiv

  • Carl Barks (født 1901, død 2000) er alle tiders bedst kendte Anders And-tegner. Han nåede at lave over 6.000 sider, og han opfandt figurer som onkel Joakim, Bjørne-banden og Fætter Højben.  

  • Don Rosa (som egentlig hedder Keno Don Rosa) betragtes af mange som den nutidige efterfølger til Carl Barks.

  • Vicar (født i 1934, død i 2012) er nok den flittigste tegner, der nogensinde har lavet historier til Anders And-bladet.

  • Al Taliaferro var manden, der sammen med Ted Osborne fandt på Rip, Rap og Rup. Og på hvorfor de havnede hos deres onkel!

  • I filmen er Anders And i Mexico. Se hvordan Anders Ands møde med Andersine går!

  • Lur nogle gode scoretips! I denne film fra 1940 møder du storcharmøren Anders der gør sit ypperste for at vinde Andersines gunst med usædvanlige dansetrin.

  • Anders And dukkede op første gang i tegnefilmen Den kloge lille høne (The Wise Little Hen) den 9. juni 1934. Se den første film med Anders And her!

Annonce:
Annonce:
Luk