Annonce:
Annonce:
Anders And skifter navn!

Anders And skifter navn!

Domsafsigelse fastslår, at Anders ikke længere kan hedde Anders

Efter flere års tovtrækkeri har retten i Holbæk nu afgjort, at Anders And ikke længere må hedde Anders And, da navnet igennem en årrække har været til gene for den nu pensionerede margarinefabriksmedarbejder, Anders Sand. Konflikten mellem Anders Sand og Anders And & Co. startede, da Anders Sand fik arbejde på den nu nedlagte margarinefabrik, Otto Mønsted, og kollegaerne hurtigt blev overbeviste om, at han var inspirationskilde for historierne om vores kære and. Det har for Anders Sand betydet drillerier, mobning, stress og nedture, at han i det meste af sit voksne liv har måtte leve i skyggen af en and. Redaktionen på Anders And & Co. afviser dog nogensinde at skulle have skelet til Anders Sand i forbindelse med tilblivelsen af historier, men erkender, at de to skikkelser ligger tæt op ad hinanden, og nu, hvor der er faldet endelig dom i sagen, er man da også villige til at indgå et kompromis og ændre navnet.

Det er en beslutning ikke mindst Anders Sand er glad for, og den nu 81-årige tidligere margarinefabriksmedarbejder udtaler, at han nu håber, at han resten af sine dage kan slippe for yderligere sammenligninger med tegneserieanden, og at hans kone samtidig kan blive helbredt for sin anatidaefobi [frygten for, at der et elller andet sted er en and, der kigger på dig, red.].

Det helt store spørgsmål er så nu, hvad Anders And skal hedde. Det mest nærliggende ville selvfølgelig være at kalde ham Donald Duck, som han jo hedder på engelsk, men det vil den danske redaktion ikke være med til. ”Han skal selvfølgelig hedder Brian! Og for at gøre det endnu mere ’fresh og crispy’ propper vi et D i enden på ham, så han bliver til BriAnd!” Siden 1990 har kun omkring 500 drenge i Danmark fået det ellers så tidligere populære navn, men med navneændringen til BriAnd, som i øvrigt finder sted førstkommende torsdag efter 1. april, håber Egmont igen at kunne gøre det gode danske navn moderne og ikke mindst undgå fremtidige retssager. Det ser dog ikke ud til, at redaktionen på Anders And & Co. helt har taget højde for, at Anders And og hans kone Sine i 1970 fik en lille søn, hvis navn i fremtiden kan blive et problem for ugebladet. Gæt navnet? Selvfølgelig! Brian!

24 Kommentarer
Ni danskar är riktiga luringar, det här är ett aprilskämt :P (inget ont riktat mot Danmark :P)Ja, artikeln är nog ett aprilskämt...
Haha lol xD Briand, det blad ville jeg gerne læse! :P
01-04-2015 11:03 (Kommentar redigeret: 01-04-2015 11:04) · Svar
Det er en aprilsnar. Den er faktisk morsomt.
Det er admins aprilsnar igen sidste og lavede han hvorfår stod at Anders skulle gå med bukser fremover begrund af forældrene ikke kunne lig han ikke havde bukser på fordi det påvirkede de børn der læser det sådan cirka var det det han skrev sidste år
Det er en aprilsnar!
Åh nej! :o

<span style="font-size: 14px;">Hehe! xD</span>
Annonce:
10
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk