Annonce:
Annonce:
Skriv en historie til Anders And-bladet

Skriv en historie til Anders And-bladet

Kunne du tænke dig at få din helt egen historie med i bladet?

I an(d)ledningen af Anders And & Co. fylder 70 år den 1. marts, skyder vi nu en stor jubilæumskonkurrence i gang, hvor du har mulighed for at skrive din helt egen historie til bladet, som vil blive illustreret af en rigtig Anders And-tegner. Du må selv om, hvem der skal være med i historien, og det spiller ingen rolle, om det er Anders, Andersine, Mickey eller en helt fjerde, der har hovedrollen. Det er helt op til dig!

Sådan gør du!
1. Skriv en synopsis, plot eller en hel historie med dine yndlingsfigurer. Du bestemmer selv, hvor meget den skal fylde, men jo mere deltajeret den er, desto lettere vil det også blive for os at vurdere den.

2. Send dit forslag på mail til bladredaktionen@andeby.dk og skriv "Min historie" i emnefeltet. Vi skal have modtaget dit forslag senest den 1. maj 2019.

Vi glæder os til at få en masse gode forslag, og hvem ved, om din historie bliver en klassiker på linje med "De firkantede æg fra Peru", "Sagaen om Anders Vildand" eller "Bordtennis-boldene".

7 Kommentarer
Kommer der ikke snart en tegnekonkurrence?
Det kunne være sjovt hvis det var omvendt. Altså så der allerede var skrevet en historie, som man så selv skulle tegne til. Så ville jeg i hvert fald deltage.
øv!.... ville ønske jeg havde set det før
Jeg ville ønske at jeg havde set, at dette var en ting, så jeg kunne have deltaget! Virkelig fedt :) Jeg håber, at deltagerne havde det sjovt!
jeg syntes at fætter vims er sjov. måske kunne vi bruge nogle flere fætter vims historier
Anders er nogle gange meget uheldig!... prøv at gøre ham endu mere uheldig!
der er nogle gang problemer i Anders And bladet og sjove ting
11-03-2019 18:06 (Kommentar redigeret: 11-03-2019 18:07) · Svar
Annonce:
11
Del
Følg os på Facebook
Annonce:
Annonce:
Luk